«  Opening YOUR CITY

Onderzoek naar freeststyle sports

Voor de manifestatie ‘Your City, jongeren maken Zuid’ brengt Iris Schutten het gebruik van de stedelijke ruimte in Rotterdam Zuid door freestyle sporters in kaart. Op dinsdag 13 oktober 2009 wordt ‘YOUR CITY, Jongeren maken Zuid’, een initiatief van stichting Kijk op Zuid en AIR, officieel geopend. De komende maanden gaan jongeren aan de slag om hun ideeën voor Rotterdam Zuid vorm te geven. Dit doen zij samen met kunstenaars en architecten die hen uitdagen en inspireren om zelf invulling te geven aan hun leefomgeving. Jongeren als ontwikkelaar van hun eigen plekken. YOUR CITY nodigt u van harte uit voor deze opening.

freestyle sports, nieuws, 2009  ]

Datum: Dinsdagmiddag 13 oktober 2009
Locatie: Motorstraat 124, Rotterdam Zuid
Tijd: 16.00 uur

Graag horen wij of u bij de opening van YOUR CITY aanwezig kunt zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om een email te sturen naar Valerie Fonhof valerie@kijkopzuid.nl.
Voor meer informatie over YOUR CITY ga naar www.yourcity09.nl

Stichting Kijk op Zuid en AIR Foundation
Stichting Kijk op Zuid is een initiatief van Com·wonen, Dura Vermeer, Concire en Bouwfonds en is gericht op het creëren van nieuwe betekenisvolle plekken op Rotterdam Zuid. AIR is het architectuurcentrum van Rotterdam. Het daagt uit tot het publieke en professionele gesprek over architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

Met dank aan:

YOUR WORLD, Pact op Zuid, Stimuleringsfonds voor Architectuur, VSBfonds, Stichting DOEN, SNS REAAL Fonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, Stichting Job Dura Fonds, Gemeente Rotterdam dienst Kunst en Cultuur, Deelgemeente Feijenoord, Deelgemeente IJsselmonde, Hart van Zuid, ERA Contour, BAM Woningbouw Rotterdam, ROC Zadkine, LMC Zuiderpark, Volker Wessels Vastgoed, Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam dienst Jeugd, Onderwijs en Samenleving, Partners for Healthy Cities, Korpershoek Autoverhuur, Rojo Steigerbouw, Concire, Com·wonen, Dura Vermeer Bouw Rotterdam, Bouwfonds en AIR Foundation.

gepubliceerd op: 13 oktober 2009